Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, Vortņiki, Kastuļinas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5685
(+371) 29185234
Juridiskais nosaukums : Z/S Krastiņi
Reģistrācijas numurs : 41501020359
Juridiskā adrese : Zemeņu krastiņi, p/n Kapiņa, Krāslavas rajons, LV- 5685
Apraksts

Zemeņu Krastiņi.Lauku mājas ar 3 mājiņām, lielu treileri(8 vietas) un telts vietas lauku saimniecībā, Geranimovas-Ilzas ezera krastā. Bioloģiski audzētas zemenes. Dziednieciska pēršana pirtī ar dažādām slotiņām, pirts rituāli. Balto mālu, zemeņu, jogurta , medus un citas ķermeņa un sejas maskas. Kopēja telpa ar skatu uz ezeru. Floristikas darbnīca. Maršruti pa Latgali. Ir ierīkotas vairākas pastaigu takas - zemeņu taka, koku taka, veselības taka. Pasakaina ekskursija ar laivu pa Ilzas Geraņimovas ezeru ar tēju un pastaigu pa Panu pussalu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes8 - 15 € Skatīt vairāk   Telšu vietas3 € Skatīt vairāk   Treileris (Treileru pieslēgums)8 - 10 € Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma Skatīt vairāk   Velosipēdu noma Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairākDabas takas (Atpūta pie dabas) Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Ogošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ilzas Geraņimovas ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākPirts rituāls (Pirtis) Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 184468
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1573641


Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Visi banneri